Onze e-bikes zijn uitgerust met AXA Bluetooth-sloten. Deze werken niet met een code of sleutel; de Hely app is het enige wat je nodig hebt. We leggen je hieronder uit hoe je deze sloten werken.

Fiets openen:

1. Zorg ervoor dat Bluetooth en locatievoorzieningen op je telefoon aan staan.

2. Klik op de button ‘Open’ in de Hely app. Het slot opent nu automatisch!

Fiets sluiten:

1. Klik op de button ‘Dicht’ in de Hely app

2. Schuif nu het ringslot handmatig dicht

3. Vergeet ook niet het kettingslot aan aan iets te bevestigen. Klaar!

Heb je het antwoord gevonden?