Onze e-bikes zijn uitgerust met AXA Bluetooth-sloten. Deze werken niet met een code of sleutel; de Hely app is het enige wat je nodig hebt. We leggen je hieronder uit hoe je deze sloten werken.

Fiets openen:

1. Zorg ervoor dat Bluetooth en locatievoorzieningen op je telefoon aan staan.

2. Klik op de button ‘Open’ in de Hely app. Het slot opent nu automatisch!

Fiets sluiten:

1. Klik op de button ‘Dicht’ in de Hely app

2. Schuif nu het ringslot handmatig dicht en vergeet ook niet het kettingslot te bevestigen. Klaar!

Heb je het antwoord gevonden?